Moi, ik ben dus Wilfried,

Melkvee houder en tevens de bedenker/ontwikkelaar, shit ook niet echt…

Nee, zo zit ik dus niet in elkaar.
Mijn “talent” zoals dat zo mooi wordt gezegd is logisch nadenken.
Daarin ben ik zo getalenteerd dat eigenlijk alles wat ik aanpak tot iets moois uitbloeit, simpel doordat alles mogelijk is als je er maar goed over nadenkt en je er maar genoeg tijd in stopt om tot een succesvol resultaat te komen.
Dit appje/website en alles wat er ook maar bij komt kijken heb ik vanaf dag één tot nu helemaal alleen gemaakt zonder ook maar 1 opleiding te hebben gehad betreffende computers.
Dat “alleen” zal ik toch even uitleggen…

In mijn koppie gaat van alles rond zoals bij vele van jullie.
Doordat ik de informatie die ik krijg van mensen om me heen (bedankt lief gezin waarvan ik veel aandacht vraag) op een rijtje zet en daarvan de verkeerde oplossingen eruit filter, blijft er vanzelf een werkend programma over.
Als je geen fouten ziet of wilt zien kun je niets oplossen (hoeft dan ook niet!) en is het maken van een programma eigenlijk niet te doen.
Daarin zie je meteen waar mijn talent zit…
Ik maak dagelijks gigantisch veel fouten maar door telkens de fouten op te lossen krijg ik voor elkaar waar anderen de hulp van een medemens nodig zouden hebben of vaker nog er de brui aan geven.
Ik heb dan het geluk dat ik de tijd mee heb en er internet/computers zijn zodat alle informatie die ik dagelijks nodig heb voor het oprapen ligt.
Niet dat ik een computer fan of nerd ben maar het gebruik ervan maakt alles wel vele malen simpeler mits je het “gereedschap” gebruikt waar het voor gemaakt is.
Ik zie het gebruiken van een computer dan ook als een stuk gereedschap om iets mezelf makkelijker te maken, zonder dat gereedschap zou mijn ontwikkeling lang niet zo snel zijn gegaan.

Dus eigenlijk heb ik dit alles niet alleen gemaakt maar is het een samenhang van informatie wat door mij op een rijtje is gezet afkomstig van onder ander u.
In principe zou iedereen dit voor elkaar kunnen krijgen wat ik heb gedaan met Cow-Tinder want was jij ook niet ooit een kind en ontdekte jij ook niet de wereld op jou manier?
Je deed dingen wat eigenlijk niet mocht (wist jij veel) en trok daaruit je eigen conclusies.
Door jezelf vragen te blijven stellen zoals je als klein kind ook al deed en niet alles klakkeloos aan te nemen wat een ander je zegt krijg je vanzelf dingen voor elkaar waarvan jezelf niet eens wist dat je ze kon.
Immers was je als kind ook nieuwsgierig en liet je je ook niet alles wijs maken door een ander.
Maar door telkens zelf de grenzen van je kunnen op te zoeken heb je in je kinderjaren jezelf heel veel aangeleerd.
Dit is wat er bij vele van ons niet standaard meer in het pakket zit en gaan we voor kennis en zekerheid.
Hierdoor verlies je creativiteit en belemmer je jezelf een stuk ontwikkeling.
Dus de volgende keer als je weer de neiging zou hebben om te zeggen dat je iets niet kunt is mijn advies om je weer als een kind te gedragen en het onbekende te omarmen.

Ik zal in deze blog de voortgang van Cow-Tinder beschijven zodat je een kijkje krijgt in hoe dit alles is ontstaan.

Veel lees plezier en hopelijk krijg je net zo veel schik van Cow-Tinder als ik al heb.

Mvg. Wilfried Holtkamp

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij, je mailadres wordt niet zichtbaar geplaatst bij je bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *